Scheepstra Kabinet

Ot en Sien feestje tijdens de Rodermarktparade (19 september 2014)

Het grootste feest van Roden is de Rodermarkt. Maar het grootste feest voor de kinderen tijdens de Rodermarkt is toch wel de Rodermarktparade. Bij de meeste scholen mogen de kinderen uit de groepen 2 op de wagen van hun school plaatsnemen. En daarna dus niet weer tenzij je betrokken bent bij een buurt of vereniging.

De Otten en Sienen hadden geluk dit jaar want ze mochten weer mee in de parade, en dat zelfs 2x. De Coördinatiecommissie Ot en Sien 110 was namelijk prominent aanwezig met een echte versierde wagen. Er was wel gekozen voor een kleiner model dan de echte wagens maar groot genoeg om er 5 Otten, 5 Sienen en Hindericus Scheepstra op te laten stralen. En dat deden ze ook! Zeer enthousiast zwaaiend gingen ze zowel ‘s middags als ‘s avonds zwaaiend langs de duizenden mensen die weer langs de kant stonden. Het weer zat mee, de sfeer was goed dus het was genieten van het begin tot het eind!

Verschillende (groot) ouders van de kinderen liepen mee als figuranten en deelden in totaal 5.000 flyers uit met daarop de boodschap: Roden, het dorp van Ot en Sien. En dat Roden en ons tweetal bij elkaar horen lieten ook andere wagens zien. Van de 14 versierde wagens waren er nog 3 wagens die Ot en Sien in hun ontwerp hadden verwerkt. Roden promotie pur sang, maar vooral ook erg leuk!

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.