Scheepstrakabinet

“Jip en Janneke-taal” op de informatiemarkt van de Dag van de Democratie.

Op zaterdag 9 september is het de Dag van de Democratie. Daarom organiseert de gemeente samen met de deelnemende partijen op woensdag 13 september 2017 vanaf 19.00 uur een informatiemarkt in het gemeentehuis waar u kunt zien en ervaren welke activiteiten al gaande zijn of nog op de planning staan in 2017 rondom het thema democratie.

De markt wordt gehouden in de oude hal van het gemeentehuis. Deze begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Ook kunt u in gesprek met raadsleden over de lokale democratie, de gemeente en de lokale politiek en besluitvorming.

Het Scheepstra Kabinet zal daar, samen met de bibliotheek, ook aanwezig zijn voor de presentatie van onze bijeenkomst “Jip en Janneke-taal” op 21 november in het Gemeentehuis. Voor deze bijeenkomst zijn we nog steeds op zoek naar uw voorbeelden van onduidelijk taalgebruik van de gemeente. Deze kunt u bij de presentatie inleveren.

U bent allen van harte uitgenodigd om deze markt te bezoeken. Wellicht inspireert de markt u wel tot het organiseren van een activiteit over dit thema.

We ontmoeten u graag op woensdag 13 september!