Scheepstrakabinet

19 mei: VRIENDENDAG in het Scheepstra Kabinet.

Aanstaande zondag organiseren wij weer een gezellige middag voor alle mensen die ons steeds weer steunen.Van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn onze vrienden en begunstigers van harte welkom in het Kabinet. Niet alleen om elkaar weer te ontmoeten, maar natuurlijk ook om onze nieuwe expositie te bewonderen. Dit jaar is de tentoonstelling gewijd aan de Grote Drie, namelijk Jan Ligthart, Hindericus Scheepstra en Cornelis Jetses.

Nieuwe vrienden zijn ook van harte welkom! Vanaf 10 euro per jaar ondersteunt u het Scheepstra Kabinet financieel en draagt u bij aan het behoud en onderhoud van dit stukje cultureel-historisch erfgoed van Roden. U kunt zich gewoon aanmelden in het kabinet of een e-mail sturen naar onze penningmeester Tineke Braspenning penningmeester@scheepstrakabinet.nl.

Met een bijdrage van minimaal € 10,00 per jaar bent u al vriend en heeft u daarnaast de volgende voordelen: onbeperkt gratis toegang tot het Scheepstra Kabinet voor 2 personen en u ontvangt de Vriendennieuwsbrief.
Ook kunt u begunstiger van ons kabinet worden, vanaf € 50,00 per jaar. Begunstigers hebben gratis toegang met 3 introducés en worden uitgenodigd voor de opening en bijzondere presentaties. Zij ontvangen ook de Vriendennieuwsbrief en kunnen in overleg kosteloos spullen lenen van het kabinet.

Graag tOT SIENs in het Scheepstra Kabinet (Schoolstraat 1 – 9301 KB – Roden)