Scheepstrakabinet

Vriend worden

“Echte vrienden moet je koesteren”

Het Scheepstra Kabinet is trots op haar vriendenkring. Al voordat het kabinet in 2012 haar deuren opende melden mensen zich aan om te helpen het Scheepstra Kabinet mogelijk te maken. Stuk voor stuk mensen die ons cultureel erfgoed in de vorm van Hindericus Scheepstra, Ot en Sien en de geschiedenis van het leesonderwijs een warm hart toedragen!

Samen met onze vrienden hebben we het mogelijk gemaakt dat het Scheepstra Kabinet haar deuren opende. Samen met onze vrienden houden we Hindericus en zijn werk in ere. Samen met onze vrienden zorgen we elk jaar weer voor een nieuwe tentoonstelling. Samen met onze vrienden zijn we trots op ons dorp Roden, het dorp van Ot en Sien. Samen met onze vrienden blijven we ontwikkelen en vooruitgaan, met moderne middelen van deze moderne tijd maar ook altijd nemen we u toch even mee, terug naar vroeger, terug naar hoe het was…

DSC5417-300x300Vriend/begunstiger worden
Echte vrienden heb je nooit genoeg! U bent dus meer dan welkom om zich bij ons aan te sluiten! Wordt daarom ook vriend van Scheepstra en draag bij aan het behoud en onderhoud van dit stukje cultureel-historisch erfgoed van Roden.

U kunt u als vriend aanmelden met een bijdrage van minimaal €10,00 per jaar, maar meer mag natuurlijk ook. Neemt u hiervoor contact op met onze penningmeester Johan Mulder (e-mail: penningmeester@scheepstrakabinet.nl). Als vriend heeft u daarnaast de volgende voordelen: onbeperkt gratis toegang tot het Scheepstra Kabinet voor 2 personen en u ontvangt de Vriendennieuwsbrief.

Ook kunt u begunstiger van ons kabinet worden, vanaf € 50,00 per jaar. Begunstigers hebben gratis toegang met 3 introducés en worden uitgenodigd voor de opening en bijzondere presentaties. Zij ontvangen ook de Vriendennieuwsbrief en kunnen in overleg kosteloos spullen lenen van de kabinet.

Download hier de  vriendenfolder incl. inschrijfformulier (pdf)

(NL 52 RABO 0158834291 t.a.v. Stichting De Oude Scheepstraschool te Roden)

 

De vrienden en begunstigers ondersteunen ons kabinet met financiële bijdragen waarmee niet alleen aankopen kunnen worden gedaan, maar ook nieuwe tentoonstellingen en activiteiten kunnen worden gerealiseerd. Kortom; dankzij onze vrienden, meer mogelijkheden!