Scheepstrakabinet

Museuminspecteur

Het Scheepstra Kabinet is aangesloten bij Museumkids.nl. Dit is een online platform van de museumvereniging waar kinderen op speelse wijze in aanraking komen met de musea in Nederland. Het primaire doel van Museumkids.nl is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline.

Het Scheepstra Kabinet heeft op Museumkids.nl een eigen webpagina. Hier vindt u informatie over het museum, de mening van (andere) museuminspecteurs, onze activiteiten, foto’s die gemaakt zijn met de museuminspecteurs app en informatie over de nieuwste inspecties. Ook kunnen kinderen hun eigen inspectie insturen.

images-16Ben jij 12 jaar oud of jonger en een heuse museumbezoeker? Wordt dan museuminspecteur! Ga naar de website van museuminspecteurs, bezoek het Scheepstra Kabinet en vul hier je inspectie in. Of download nu de Museuminspecteurs app en beoordeel hoe goed het Scheepstra Kabinet is voor kinderen!

Heb je een tip voor ons museum om het nog leuker te maken voor jou en je leeftijdsgenoten? Stuur deze tip dan naar info@scheepstrakabinet.nl. Je krijgt altijd een antwoord terug.