Scheepstrakabinet

Groepsbezoek

Voor groepen vanaf 6 personen zijn we het hele jaar geopend (voor uitzonderingen zie de openingstijden). Voor een groepsbezoek met rondleiding betaald u naast de reguliere entreeprijs € 10,00 extra voor de hele groep.

Ook kunt u ‘met de juf op pad’. Hierbij wordt u door een verklede juf uit vroeger tijd, rondgeleid door het historisch centrum rond de kerk aan de Brink. Voor een meerprijs van € 10,00 (voor groepen van maximaal 12 personen) krijgt u tijdens de één uur durende rondleiding informatie over het Roden van toen. Mocht de groep groter zijn dan kan er een extra rondleiding van € 10,00 bijgeboekt worden.

Ook hebben wij een Ot en Sien arrangement. Voor € 7,50 p.p. ontvangt u 2 koppen koffie, iets lekkers en een rondleiding in het kabinet. Heeft u liever het Ot en Sien arrangement met taart dan is dat ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon. Uiteraard kunt u hierbij ook ‘met de juf op pad’ bijboeken.

Tip: Het Scheepstra Kabinet ligt aan de rand van het Mensingebos en leent zich perfect als start- of eindpunt van een fijne wandeling of fietstocht. Ook kunt u voor een versnapering terecht in De Inloop.

BrNbgbLIYAAkmFA.jpg-large-300x223

Let op: Wanneer u een georganiseerde groepsrondleiding bij ons boekt is een vrijkaart of kortingskaart niet geldig. Ieder groepslid betaalt dus de reguliere toegangsprijs.

Een groep bestaat uit minimaal zes personen. In verband met de ruimte in het kabinet is er een maximale groepsgrootte. Maar ook hierbij zijn er weer verschillende mogelijkheden. Informeert u daarna tijdens uw reservering.

Voor uw groepsbezoek kunt u contact opnemen: reserveringen@scheepstrakabinet.nl .

Ook kunt u ons telefonisch bereiken:

Alie Folkerts: 0594-512193 / 06-46791410

Anneke Meijeringh: 0594-514224

 

NB IN OVERLEG IS VEEL MOGELIJK DUS HEEFT U ANDERE WENSEN DAN KUNT U DEZE ALTIJD KENBAAR MAKEN.